12/7/13

Review - Seventeen X-Traordinaire mascara

Γεια σας!
Άλλο ένα ένα review σήμερα. Πρόκειται για ένα προϊόν που ήθελα να δοκιμάσω εδώ και καιρό. Μιας και η μάσκαρα που χρησιμοποιούσα, η Maybelline The Colossal (δείτε ένα review εδώ), άρχισε να τελειώνει, είπα να εφοδιαστώ με μια καινούργια και διαφορετική. Είχα διαβάσει και ακούσει πολύ καλά λόγια για την μάσκαρα της Seventeen, την X-Traordinaire mascara.
Ένα θετικό της, που με έπεισε να την δοκιμάσω, είναι το έντονο αποτέλεσμα που δίνει στις βλεφαρίδες και η σχετικά χαμηλή τιμή της, στα 10,50 ευρώ. Πάμε να την δούμε, όμως.


Seventeen - X-Traordinaire mascara in #01 black


Η συσκευασία της μου αρέσει πολύ. Είναι λίγο παχουλή και τετραγωνισμένη. Έχει μπλε χρώμα, άσχετα με το χρώμα της μάσκαρας που θα επιλέξετε. Εγώ την αγόρασα στο κλασικό μαύρο χρώμα, αλλά υπάρχει και σε μπλε ηλεκτρίκ, σε μωβ και σε σκούρο μπλε.
Το βουρτσάκι της είναι μεσαίου μεγέθους και αποτελείται από πολλές κοντές πλαστικές τριχούλες. Μαζεύει αρκετό προϊόν πάνω, γιατί το στόμιο είναι αρκετά μεγάλο και δεν γίνεται έλεγχος της ποσότητας. Αυτό, όμως, μπορεί να είναι και θετικό, γιατί με ένα πέρασμα έχετε έντονο αποτέλεσμα. Παρ' όλα αυτά, θα σας πρότεινα να έχετε και ένα στεγνό, καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας κοντά σας. Εγώ βάζω μόνο μια στρώση απο την X-Traordinaire (την έχω χρησιμοποιήσει μόνο για πρωινά μακιγιάζ προς το παρόν) και πριν στεγνώσει στις βλεφαρίδες μου, παίρνω το βουρτσάκι μιας τελειωμένης και στεγνωμένης μάσκαράς μου και χτενίζω τις βλεφαρίδες μου, έτσι ώστε να ελέγξω την ποσότητα του προϊόντος και να το απλώσω ομοιόμορφα σε όλες τις βλεφαρίδες.



Από μόνο του όμως το βουρτσάκι της X-Traordinaire είναι αρκετά καλό για να ξεχωρίσει τις βλεφαρίδες σας. Επίσης κάνει πολύ καλή δουλειά και στο γύρισμα των βλεφαρίδων.
Η φόρμουλα είναι αρκετά μαύρη και δεν είναι με τίποτα νερουλή, αλλά ούτε και στεγνή. Είναι περίπου στη μέση. Είναι πρόσφατη αγορά, γι' αυτό δεν μπορώ να σας πω ακόμα αν στεγνώνει γρήγορα με τον καιρό.
Έχει μια περίεργη μυρωδιά που θυμίζει λίγο χημικό σκεύασμα. Την μυρίζετε όταν βάζετε τη μάσκαρα, αλλά δεν μένει για πολύ και δεν σας ενοχλεί.
Το αποτέλεσμα που έχω εγώ προσωπικά με τη χρήση αυτής της μάσκαρας είναι πολύ ικανοποιητικό. Μου δίνει καλό μήκος, ικανοποιητικό όγκο και πολύ καλό γύρισμα των βλεφαρίδων, που κρατάει μέχρι να ξεβαφτώ! Αυτό δεν θυμάμαι να το είχα με κάποια άλλη μάσκαρα στο παρελθόν. Το αποτέλεσμα κρατάει πολλές ώρες, και αν δεν πειράζετε τα μάτια σας μπορεί να κρατήσει και μέχρι να ξεβαφτείτε!


Πάνω: μόνο eyeliner | Κάτω: eyeliner και μια στρώση της X-Traordinaire mascara


Είμαι ικανοποιημένη με αυτή τη μάσκαρα και χαίρομαι που βρέθηκε επιτέλους μια καλή μάσκαρα σε χαμηλότερη τιμή. Μέχρι τώρα αγόραζα συνέχεια μάσκαρες της Maybelline, οι οποίες πωλούνται γύρω στα 15 ευρώ πάνω κάτω. Από τώρα όμως, εάν δεν παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο αρνητικό με αυτή τη μάσκαρα στο κοντινό μέλλον, νομίζω ότι θα την προτιμώ από εδώ και πέρα.
Πάμε να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά συγκεντρωμένα:

 Θετικά:
+ Καλό μήκος (δοκιμασμένη με μια στρώση)
+ Ικανοποιητικός όγκος (δοκιμασμένη με μια στρώση)
+ Πολύ καλό γύρισμα των βλεφαρίδων
+ Καλή τιμή
+ Ελληνική εταιρεία
+ Δεν δοκιμάζεται σε ζώα

Αρνητικά:
- Περίεργη μυρωδιά
- Μεγάλο στόμιο (πολύ προϊόν στο βουρτσάκι)

Θα την ξανααγόραζες;
Ναι, εννοείται!

Αυτά από 'μένα! Εσείς έχετε δοκιμάσει αυτή τη μάσκαρα; Αν ναι, σε ποιό χρώμα την έχετε και πώς σας φαίνεται;
Εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα σε νέα ανάρτηση!

Lovely ♥ Reviews




14 σχόλια:

  1. polu wraio review!!!!!!!! :D
    akouw ton teleutaio polla thetika sxolia...opote lew na tin agorasw molis teleiwsoun autes pou exw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όντως καλή, ελπίζω να μείνεις ευχαριστημένη! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη.! Έχω δοκιμάσει την μπλε απόχρωση και πραγματικά ξετρελάθηκα.! :)


    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχίζω να βλέπω μόνο καλά σχόλια για αυτή τη μάσκαρα! :D

      Διαγραφή
  4. Έχω ακούσει τόσαααα πολλά για αυτή την mascara που θέλω σίγουρα να την δοκιμάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ! Πιστευω πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τις μάσκαρες της Maybelline, που χρησιμοποιούσα συνέχεια μέχρι τώρα!

      Διαγραφή
  6. επίσης λατρεύω τις μάσκαρες της seventeen. τη συγκεκριμένη δεν την έχω δοκιμάσει. το μόνο σίγουρο ότι το αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου είναι τ-ε-λ-ε-ι-οοο!!! το βουρτσάκι βεβαια δε με ενθουσιάζει αλλά άμα δίνει τέτοιο αποτελεσμα ούτε που θα με έννοιαζε ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βουρτσάκι είναι λίγο περίεργο, γι' αυτό κι εγώ χρησιμοποιώ και ένα άλλο αμέσως μετά την εφαρμογή. Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ωραίο απο κοντά, ακόμα και με μια στρώση! Με δύο δεν το συζητώ..

      Διαγραφή
  7. all time classic αυτη η μασκαρα..δοκιμαζω δοκιμαζω αλλα σε αυτην καταληγω..
    ριξε μια ματια αν θες..φιλακιαα
    http://mybeautymap.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, τελικά είναι απο τις καλύτερες της αγοράς. Διεθνώς!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...